Followers

Saturday, 16 April 2011



                                               assalamualaikumwarahmatullahhiwabarakatu!!!..
                                               tak jawab dosa tawuukk ? baik jawab . harhar . 


okey , firstly aku nak kongsi cerita pasal musuh . musuh ni adalah orang yang kita tak suka & orang yang kita selalu kutuk or mengumpat *tak baek tawukk mengumpat DOSA . heee , memang lha kita tak suke dengan orang tu , tapi kan kan kan . orang tu lha yang akan datang dekat kita bila kawan kita tak ada disisi kita time kita ada masalah . kawan yang kita baik tu , tidak semestinya akan jadi frens foreva harhar , it's TRUE ok . bende ni baru terjadi dekat aku . dan dulu nyerr lebih kurang MUSUH lha . musuh ni lha yang baik dengan aku.yang care pasal aku , buat masa ni lha . masa HADAPAN tataw lha ken ken ken . tuhan jha yang tawukk . aku hanya mampu berharap jha .dan kawan yang aku baik dulu selalu hang sama sama . kutuk orang same same . dea dea dea makin jaohh sampai london sana tu . erm , dea dh ada BFF baru . harap deaorang BAHAGIA tamo kacoo org tengah bahagia . harhar . walaupun hati ni sedih . :( . tape lha weeyhh . kau dan kau dan kau kann dh jadi BFF sekarang . kau JAGA lha dea . ok .KAU jangan buat dea sedih . aku nak sebut nama tapi tapi tapi .TAK NAK lha .


now aku dah ade kawan baru . PAKWE baru*eh tetiba sesat .aku nak mula hidup baru tak payah pikir pasal dea lagi . dea lagi ramai membe . dea mane heran pasal aku . ken ken ken ? , harhar . saboo je lhaa . aku harap kawan aku yang sekarang ni tak akan tinggalkan aku . aku mula sayang dea sejak dea CARE pasal aku . ok FINE , aku memang mudah sayang orang .  tapi orang jha tak nak sayang aku . yela aku ape ade . korang mane paham aku . hanya orang yang rapat jha tawuu perangai aku .aku sayang orang yang rapat dengan aku sekarang . aku bersyukur walaupun deaorang tak secantik tak sekaye tak se HOTT korang . aku tak memilih pun macam korang . ok bukan korang , HALF dari korang jha . harhar maaf yha .

P/S : DEAR BEST FRIENDS , I HONESTLY DON'T KNOW WHAT I WOULD DO WITHOUT YOU
THE END !!!!





No comments:

Post a Comment