Followers

Tuesday, 14 June 2011


assalamualaikum ! aku tengah geram/sakit hati/sawan monyet ni..meh sini aku cerita !!~.sebelum cuti bulan LIMA yang dua minggu tu...hari rabu khamis jumaat aku tak hadir ke sekolah .. atas sebab penyakit .. masa tu pula kawan aku cakap cikgu suruh bawak balik buku yang tinggal di bawah meja.. kalau tak cikgu akan ambil tindakan..kawan aku cakap dia nak tolong aku ambil kan buku aku sekali tapi , buku dia pun tak cukup tangan nak pegang..tapi tak pa...aku paham !!!!

lepas dah naik sekolah tu , aku dengan pantas sepantas kilat tengok buku dibawah meja* sambil pejam mata mengharap buku ada lagi!! tapii buku teks aku semua dah tak ada..licin dah macam mak aku kemas rumah !! geram gela aku...dah lha penyakit aku ni ada lagi sampai sekarang..tambahkan lagi dengan sakit hati..peehhhh....! harap harap lha dapat tuntut balik buku tu:( kalau tak habis lha aku kene bebelan yang tak henti 4/6 jam .. boleh koma lha aku..kan bagus kalau aku dapat undur masa .. *aku dah mengarut...

tu pula pasal buku..ini pula pasal senior aku .. dulu kita orang rapat..tapi sekarang aku pun tak tahu sebab apa kita orang tak rapat lagi...tadi dekat sekolah terserempak dengan dia dekat tangga..hati aku nak tegur tapi tak berani...sumpah aku tak tahu kenapa mulut aku berat nak cakap , even just 'hay' Tape lha..nanti kalau ada jodoh aku try the best..harhar...aku rindu dia Btw, :(

kbay !!~

p/s : jangan lha jadi pemalas macam aku..letak bulu bawah meja..ni lha akibatnya..And, jangan lha jadi pemalu macam aku HAHAHAHAHA !!!

2 comments:

  1. kalau laa doremon adew kat best.... suruh undurkan masa tuu.... hehehee....

    ReplyDelete
  2. ahaha..tahu tk apa :D

    ReplyDelete