Followers

Saturday, 30 April 2011

assalamualaikumwarahmatullahhiwabarakatuu..
i wanna talk about my secret admire . harhar , nak tahu siapa? alah name pun secret takkan nak bagi tahu pula kann ? , okey dea ni kiut taw . aku suke tengok bibir dea . comel je . memang untung lha aku Hari hari pergi sekolah mesti dapat tengok muke dea . nak tahu sebab ape aku hari hari dapat tengok ? mane boleh bagi tahu harhar . dea baik dengan aku . dea tak penah maki aku . tu yang aku suka dengan perangai dea . and , kalau aku senyum dea mesti senyum :) ilikeitboo heeerrr . next year i already want to move i hope he did not forget me harhar i hope . ok that's all . kbay 

No comments:

Post a Comment